Υδραυλικός τώρα!

Καλέστε στο τηλέφωνο:

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές

Ερωτήσεις

  • Επείγουσες καταστάσεις που υπάρχουν σπασμένοι σωλήνες, αποχετεύσεις που έχουν φράξει, ξεχειλισμένες τουαλέτες κ.τ.λ.
  • Εγκατάσταση και σύνδεση ειδών υγιεινής
  • Εγκατάσταση και αντιμετώπιση βλαβών καλοριφέρ
  • Εγκατάσταση, συντήρηση / καθαρισμός και βλάβη ηλιακού θερμοσίφωνα
  • Εγκαταστάσεις ύδρευσης όπως σύνδεση παροχής νερού και αποχετεύσεις
  • Εγκατάσταση και αντικατάσταση στο καζανάκι καθώς και σχετικές βλάβες τους από διαρροές κτλ.
  • Εγκατάσταση και επισκευή μπαταριών στο μπάνιο
  • Εγκατάσταση, συντήρηση καθαρισμό και βλάβη καυστήρα
  • Γενικά αποφράξεις και διαρροές
  • Ανακαίνιση μπάνιου και ανακαίνιση κουζίνας

Προτού καλέσετε τον επαγγελματία υδραυλικό και έρθει στο χώρο σας για να διαπιστώσει την οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά, το καταλληλότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να να κλείσετε τη παροχή του νερού που υπάρχει στο χώρο.

Οι θερμοσίφωνες έχουν διάρκεια ζωής στη χρήση τους. Ένας θερμοσίφωνας πάνω από 20 έτη, πιθανότατα χρειάζεται αντικατάσταση. Η δεξαμενή θερμοσίφωνα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά εάν γίνει διαρροή. Αν αντικαταστήσετε το θερμοσίφωνα σας, πρέπει να  αντικαταστήσετε και την αντλία του. Αυτό είναι καλύτερο να το αναλάβει ειδικός και σε καμία περίπτωση μόνοι σας.

Ποτέ μην πετάτε αλεσμένους κόκκους καφέ, λάδι ή λίπος από μπέικον, φλούδες λαχανικών ή αμυλούχα τρόφιμα όπως ρύζι ή πατάτες στον νεροχύτη της κουζίνας, γιατί είναι πολύ πιθανόν ότι θα βουλώσουν τους σωλήνες.

Το λίπος πήζει καθώς κρυώνει και αυτό το στερεοποιημένο λίπος οδηγεί σε σοβαρό πρόβλημα απόφραξης.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το να μη ρίχνετε τίποτα στη λεκάνη της τουαλέτας. Χαρτί υγείας, βαμβάκι, υγρά μαντηλάκια, χαρτοπετσέτες και άλλα πράγματα μπορεί να βουλώσουν τους σωλήνες σας. Καλό θα ήταν επίσης να βεβαιωθείτε ότι η τουαλέτα σας λειτουργεί σωστά. Μια τουαλέτα που δεν λειτουργεί ομαλά είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι ένα ή περισσότερα εξαρτήματα στη δεξαμενή τουαλέτας πιθανόν να χρειάζονται αντικατάσταση.

Μερικές φορές, όμως, οι διαρροές στην τουαλέτα μπορεί να είναι τόσο ανεπαίσθητες, δεν κάνουν θόρυβο και δεν τις καταλαβαίνουμε αμέσως. Αν υποψιάζεστε ότι υπάρχει διαρροή νερού, καλέστε υδραυλικό.

Χρόνια Εμπειρίας
0 +
κλήσεις που εξυπηρετήθηκαν
0 +
ικανοποιημένοι πελάτες μας
0 +

Επικοινωνία

Ρωτήστε μας για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία χρειάζεστε. Κανονίστε ραντεβού με τον επαγγελματία υδραυλικό του e-ydravlikos.gr

Επικοινωνήστε μέσω e-mail στο: info@e-ydravlikos.gr

 

Φόρμα επικοινωνίας